Annons

Betala och hoppa med hästen

På lördag klockan 10.00 arrangerar Lundåkrabuktens ridklubb en så kallad Pay and Jump-tävling på Sjögårdsvägen 1 i Saxtorp där föreningen håller till.
– Då kommer inbjudna ryttare och hästar och rider, mest för att testa och utmana sig själva inför kanske en fortsatt satsning på en tävlingskarriär inom ridsporten, säger Karin Remnelius Persson för ridklubben.
– Alla ska vi börja någonstans och då inom hästsporten börjar man ofta just på en Pay and Jump.

Än så länge är startlistan inte färdig.
– Det kan komma allt mellan 15 och 30 ekipage. De som kommit till oss de senaste gångerna har visat stor uppskattning, bland annat för trevligt bemötande och för att de känt sig trygga på ridbanan, avslutar Karin Remnelius Persson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser