Annons

Kvinnlig konstnärsgrupp bildad

Vi  noterar att sju kvinnliga konstnärer gått samman och bildat konstnärsgruppen aXenterna. Med i gruppen är Birgitta Ekholm, Jannicke Larsson, Gullan Tegnér Larsson, Annika Reinhold, Camilla Rosenquist, Ingrid Söderberg och Ulla Wollin-Kulle.
Vi är alla från Landskrona med undantag för Birgitta som är från Karlskrona, berättar Annika Reinhold som nu ser fram emot aXenternas första gemensamma utställning.

Konstutställningen  kommer att äga rum i Selmahuset på Viktoriagatan 7A. Utställningen pågår under hela augusti med vernissage den siste juli klockan 15-19, då man förutom konsten kan njuta av mingelmusik av Daniel Leijonberg.
– Vi träffas för att peppa, stötta och entusiasmera varandra. Vid våra träffar anlitar vi ibland föredragshållare som vi är nyfikna på. Vi tar även med våra alster och ger och tar synpunkter. Det är fantastiskt, poängterar Annika Reinhold som nu kan blicka fram mot en spännande utställningsmånad.

Annons
 

Utställningen med aXenterna håller öppet i augusti kl 10-14 mån, ons, fre , samt lördagarna 2/8 & 30/8.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser