Annons

Magnell spelar med Beatstones och hans kapell med Lasse Holm

De som är vaksamma och har tagit del av utbudet på Landskronafesten den 25 och 26 juli kan notera att Beatstones kör sin 50 års jubileumsshow på kasernplanen klockan 21 på lördagen. Noterbart är att Kapell Magnell spelar samtidigt på Rådhustorget och de som har koll på den lokala musikscenen vet att Anders Magnell spelar i båda banden.
– Det stämmer men det är inte så konstig som det låter, säger Anders Magnell och förklarar.
– Kapell Magnell fick en förfrågan om att kompa Lasse Holm och till det har vi tackat ja. Jag kommer alltså att spela med Beatstones samtidigt som resten av bandet lirar med Lasse Holm, säger musikern.
– Så fort vi är klara med Beatstones så kommer jag att bege mig till Rådhustorget och köra en stund. Eventuellt kommer det även att bli lite mer senare. Det är heller inte omöjligt att fler personer kommer att involveras. Det är något som bestäms i dagarna, avslutar Anders Magnell.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser