Annons

Kabelbrott orsakar kaos på Hotel Chaplin

Arbetet med att rusta upp på Öster fortsätter. I onsdags inträffade dock en incident som fått konsekvenser för bland annat Hotel Chaplin. – Dom grävde av en viktig kabel vilket innebär att vi är utan telefon och internet på hela hotellet, säger Ina Zachhau som äger hotellet och hon är upprörd över hur det hela hanteras. – Att Telia eller deras samarbetspartner fullständigt struntar i vad detta innebär för problem och bara meddelar att ”vi kommer på måndag” är helt horribelt. Dessutom fick jag i fredags ett sms om att jobbet försenats och nu beräknas vara klart i mitten på veckan. Kabelbrottet visar med all önskvärd tydlighet hur sårbart samhället är. – Det är ett mardrömsläge. Ingen betalterminal fungerar, ingen ip-telefoni, ingen wi-fi till våra gäster och ingen möjlighet att hantera mailen på ett vettigt sätt. Vi har fått koppla om vår växel till mobiltelefoner, säger Ina Zachhau och avslutar. – Tur att vi har förstående gäster som inser att felet inte är hotellets men det är inte kul att informera om detta. Ibland är det väldigt lätt att hålla sig för skratt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser