Annons

Flera ungdomsrån

I helgen har inte mindre än två rån och ett rånförsök anmälts och i samtliga fall är såväl offer som gärningsmän unga. På söndagen anmälde en 20-årig kille att han utsatts för ett rånförsök strax efter midnatten mot fredagen. Det var på Exercisgatan som två killar kom fram till honom, fällde honom till marken och sparkade och slog honom. De försökte även rota genom hans fickor men de lyckades inte få någonting med sig. Inte långt därifrån, på Vengatan, inträffade dock ett fullbordat rån några dagar tidigare. Denna gång var det en 17-åring som möttes upp av tre killar i 20-årsåldern. De sa till målsäganden att lämna över sin mobil och i rädsla av att bli misshandlad så gjorde han som dom sa. Han anmälde dock händelsen först på söndagen. Men det är inte bara på Väster som det inträffar ungdomsrån. I fredagskväll utsattes två killar i 18-årsåldern för rån på Sandåkersskolan i Häljarp. Det var 6-7 killar som stoppade de två målsägandena och krävde att få deras mobiltelefoner. En av de båda lyckades springa från platsen medan den andra slogs ner och rånades på sin telefon. I detta fall har polisen även en misstänkt gärningsman som är 16 år.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser