Annons

Se Linjenspelare live i SM-final

Annelie Larsson, Carolina Larsson och Elisabeth Brandt från Banolfklubben Linjen har gått till semifinal i SM som just nu avgörs i Borås. Finalerna går av stapeln idag klockan 12.30 och visas direkt på svtplay.se.

I veckan pågår SM-veckorna i Borås och Bangolfklubben Linjens damer firar stora triumfer. På torsdagen tog Annelie Larsson, Carolina Larsson och Elisabeth Brandt SM-guld i lag vilket innebär att de är kvalificerade för spel i Europacupen som avgörs i Tyskland i oktober.
Förutom gårdagens SM-guld så har samtliga tre tjejer gått till semifinal i singel och finalerna spelas idag klockan 12.30. Du kan se dessa på svtplay.se.
– Det betyder att vi har minst en av tjejerna i final och det känns fantastiskt, säger Andreas Feuk för Bangolfklubben Linjen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser