Annons

Lopp ger hopp för för tidigt födda barn

Lördagen den 30 augusti går för andra året välgörenhetsloppet ”Spring för det lilla livet”. Start och mål sker på gräsplanen bakom Västervångskolan. Det är ett lopp där deltagaren själv väljer om man vill springa 10 kilometer eller springa/gå 5 kilometer.
– Har du barn kan du givetvis gå med barnvagnen, säger Anders Paulsen för Lilla barnets fond, vilka arrangerar loppet.
– Lilla barnets fond är en ideell förening med syfte att stödja forskning och utveckling hos nyfödda och för tidigt födda barn. Förra året sprang vi in hela 11600 kronor.

Startavgiften är 100 kronor och går förutom omkostnader för loppet oavkortat till fonden.
Kan man inte deltaga den 30 augusti så är det inget hinder välja ett annat tillfälle.
– Har du ingen möjlighet att springa just detta tillfälle kan du ändå stödja fonden genom att anmäla dig och springa vid ett annat tillfälle när du själv kan. Priser kommer att lottas ut bland samtliga deltagare, säger Anders Paulsen och avslutar.
– Efter loppet har vi picknick där du bjuds på en frukt och en dricka. Vill du ha något mer att äta och dricka tar du med det själv. Då passar vi även på att redovisa hur mycket pengar loppet inbringat.

Annons
 

Mer information samt anmälan görs enklast via Anders Paulsens hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser