Annons

Mat- & Hantverksmässan närmar sig

Sommarens familjefest vid Örenäs Slott närmar sig. Som vi tidigare berättat vankas det mat- och hantverksmässa på Örenäs Slott den 16-17 juli. Här kan man ta del av mat-, dryckes- och hantverksproducenter och lyssna till såväl uppträden som föreläsningar. Med sin breda kunskap inom mat och dryck gästar Simon Axéll-Thor Mat- & Hantverksmässan för att ta åhörarna med på en resa i vin- och dryckesvärlden. – Simon Axéll-Thoor har stor erfarenhet från Skandinaviens krogscen, från såväl eleganta kungamiddagar som till egna välrenommerade restauranger, berättar arrangören Rickard Freij från Skånska Slottsevenemang. Sångerskan och låtskrivaren Nilla Nielsen kommer, förutom att sprida skönsång på scenen, även att signera sin självbiografiska bok ”Valhajsflickan – en sann berättelse om och av en överlevare”, där hon berättar om kampen för att hitta tillbaka efter tsunamikatastrofen i Thailand 2004. – Asif de Bustamante kommer att gästkocka och tillaga spansk paella på genuint vis med de rätta och riktiga råvarorna, som kommer att kunna avnjutas för en mindre peng. Han sätter i gång på förmiddagen varpå serveringen börjar vid 13-tiden. För de allra minsta kommer området kring slottet att utrustas med gratis hoppborg och karuseller.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser