Annons

Halvorsen lämnar BoIS – Sandqvist ett alternativ

Landskrona BoIS och målvakten Bill Halvorsen har idag kommit överens om att avsluta gällande kontrakt som hade gått ut november 2014. Med all sannolikhet kommer BoIS inte att söka någon ny målvakt direkt men till hösten löper BoIS före detta keeper Jonas Sandqvists kontrakt ut med den isländska klubben Keflavik.
– Vad som händer efter detta är svårt och svara på just nu, vet bara att jag ser mig själv spela i många år till, säger Jonas Sandqvist till Landskrona Direkt.

BoIS ordförande Gabriel Munck säger att man har koll på Jonas Sandqvist och utesluter inte att man kommer att kontakta honom längre fram.
– Vi har kontakt med många men vi känner ju Sandqvist och naturligtvis vet vi att hans kontrakt går ut i år. Men just nu ligger fokus på att hitta en ersättare till Surprise Ralani, säger Gabriel Munck.

Annons
 

Beträffade Jonas Sandqvist så har han full koll på BoIS.
– Ja jag brukar hålla ett öga på alla klubbar jag spelat för så jag har koll även på BoIS. Denna säsonge ser onekligen tung ut men jag är övertygad om att BoIS spelar elitfotboll även nästa år.

Hur går det för dig på Island?
– Det går väldigt bra, både personligen och för laget, vi ligger för tillfället på tredje plats och har bara förlorat en match såhär långt och det var mot regerande isländska mästarna KR Reykjavik.

Berätta lite om klubben du spelar för.
– Klubben ligger som namnet antyder i staden Keflavik två minuter från Islands internationella flygplats och cirka 30 minuters bilfärd från Reykjavik. Matcherna spelas på hemmaarenan Nettovöllurinn.

Efter att Jonas Sandqvist slutade i BoIS 2005 så har han spelat för ett flertal klubbar.
– Efter BoIS spelade jag i följande ordning för Malmö FF, Atromitos FC, Aalesund FK och Örebro SK innan jag då kom hit till Island i mars, avslutar målvakten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser