Annons

Filip och Fredrik tävlar i matlagning på Borstahusdagen

På lördag klockan 11.00 är det dags för årets upplaga av Borstahusdagen. Det finns flera nyheter i programmet, en av dem är en matlagningstävling mellan Pumphuset och Erikstorps Kungsgård. Årets Borstahusdag bjuder på en hel del nyheter.

Den kanske mest intressanta är matlagningstävlingen Kockarnas Kamp där kockar från Pumphuset och Erikstorps Kungsgård duellerar i spännande matlagningsgrenar.
– Med Borstahusdagen vill vi lyfta fram det bästa av Borstahusen. Vi har bland annat två fantastiska restauranger med vansinnigt duktiga kockar och det kommer man verkligen att få uppleva under den här tävlingen, säger Elin Jönsson, projektsamordnare för Borstahusdagen.

Annons
 

För Pumphuset tävlar köksmästaren Fredrik Christiansson och för Erikstorp tävlar Filip Siljemark. Tävlingen startar klockan 12.00 i tältet på hamnplan och pågår i 60 minuter.

Andra nyheter är vattenkrig och Stand Up Paddle och precis som tidigare år kommer där att finnas ”Ålen i tunnan”, krabbfisketävling, ålalotteri, funballz, loppmarknad, livemusik och ponnyridning.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser