Annons

Seger det enda som räknas för BoIS

Söndagens BoIS-seger mot Ängelholm har gjort att stämningen på lagets träningar är på topp i veckan. Imorgon, onsdag, är det dock dags att knyta näven i fickan igen och käka taggtrådd till frukost. Serietvåan GIF Sundsvall kommer till IP och BoIS tränare Patrik Johansson nöjer sig inte med ett oavgjort resultat.
– Sundsvall är ett bra lag men vi måste gå för tre poäng och jag hoppas vi kan visa Landskronaborna något av det spel vi hade i andra halvlek mot ÄFF, säger han på klubbens hemsida.

Glädjande är att laget inte åkte på varken nya skador eller avstängningar. Det betyder att samma folk finns tillgängliga plus att Paul Torres är tillbaka efter att ha varit avstängd. Dessutom är Daniel Jarl klar för spel för första gången på hemmaplan.
– Det är skönt att inte behöva göra några större förändringar. Det här blir tredje matchen i rad med i stort sett samma manskap, säger tränaren och presenterar en 19-mannatrupp. En av dessa får dock sitta på läktaren.

Annons
 

Niklas Uddenäs, Amr Kaddoura, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Philip Andersson, Daniel Jarl, Cheikh Sarr, Mårten Nordbeck, Andreas Dahl, Erik Andersson, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Paul Torres, Christoffer Tapper Holter, Enis Ahmetovic, Niclas Rönne, Andrew Stadler, Karim Sadat, Robin Hofsö.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser