Annons

Skånes största välgörenhetsauktion

Skånes största välgörenhetsauktion hoppas Glumslövs Byalag kunna genomföra den 20 september.

I samband med Glumslövsdagen har föreningen i lyckats engagera den välkände TV-profilen
och före detta  Glumslövsbon Jesper Aspegren att agera auktionsförrättare när ”Skånes största välgörenhetsauktion” går av stapeln i Glumslövs idrottshall där intäkterna oavkortat går till
Barndiabetesfonden.
– Diabetes typ 1 är överrepresenterat i Glumslöv, särskilt bland barnen. Idag får drabbade personer leva med sin diagnos hela sitt liv, därför behövs det mer pengar till forskning för att hitta botemedel. Vi vill, med välgörenhetsauktionen, hjälpa till och dra vårt strå till stacken, säger Lennart Pettersson, ordförande i Glumslövs Byalag.
Vi tar emot gåvorna i idrottshallen lördagen den 20:e september med start klockan 12.00. Vi vågar inte sätta någon exakt starttid för auktionens början då detta är beroende på hur mycket gåvor vi får in, avslutar Lennart Pettersson och vi lär få höra mer om så väl Glumslövsdagen som den stundande välgörenhetsauktionen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser