Annons

Dags för midsommarfirande

Midsommar står för dörren och som traditionen påbjuder kan man fira den tillsammans med andra trevliga landskronabor på Örenäs, Citadellets kolonier, i Borstahusen och på Ven.
– Vi bjuder in till traditionellt  midsommarfirande vid klubbstugan /Scoutboet vid Citadellvägen på midsommarafton, låter Mats Klein, ordförande i  Citadellets koloniförening hälsa.
– Klockan 10.00 klär vi midsommarstången tillsammans. Ta gärna med blommor. Kl.14.00 blir det dansuppvisning av Verdandi innan vi dansar och leker runt midsommarstången. Alla är hjärtligt välkomna, poängterar Mats Klein.

Midsommarfirande i Borstahusen pågår i sedvanlig ordning i dagarna tre. På och runt Ulkavallen finns marknad, tivoli, liveband och matmarknad.
Dansas runt midsommarstången görs det klockan 13-14.

Annons
 

Traditionell midsommarfirande med dans runt stången och sång blir det också i Tunaparken på Ven. Klockan 13.00 börjar man klä stången och 14.30 – 15.00 dansas det kring densamma.

Dansa runt en blomsterklädda midsommarstång och passa samtidigt på att njut av den vackra omgivningen och magnifika utsikten över Öresund och Ven. Detta låter sig göras i parken framför Örenäs slott. Här börjar festligheterna klockan 13.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser