Annons

Trädgårdsloppis årets nyhet på gillet

Varje år samlar Landskrona Trädgårdsgille tusentals trädgårdsälskare under en helg i augusti. En av årets många nyheter är Trädgårdsloppisen som ordnas på söndagen den 17 augusti.

Under Trädgårdsgillet sista dag är det dags för en av årets stora nyheter; en Trädgårdsloppis för allmänheten. Under lördagen ordnas i vanlig ordning Trädgårdsmarknaden för företag, hantverkare med flera kl. 10-16. Men på söndagen är det dags för hemmaodlaren att ta plats på Landskrona största trädgårdsfest.

Annons
 

På Trädgårdsloppisen kan vem som helst som privatperson komma och sälja, byta eller köpa trädgårdsprylar och växter som man fattas eller behöver. Är man nybörjarodlare kan detta vara ett utmärkt sätt att köpa begagnade redskap och hemmaodlade växter till sin första plantering.

Har du växter eller trädgårdsprylar du inte längre har plats till eller behöver? Töm förrådet, dela dina förvuxna plantor och anmäl dig till Trädgårdsgillets Trädgårdsloppis den 17 augusti klockan 12 – 15.
– Det är gratis att delta men vi måste ha din bindande anmälan senast 8 augusti, meddelar Tina Jönsson informatör hos fritids- och kulturförvaltningen.

Läs mer om Landskrona Trädgårdsgille och anmäl dig till loppisen på:
www.landskrona.se/tradgardsgille

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser