Annons

Första avslutning på PeterSvenskolan

PeterSvenskolan har firat sin första skolavslutning. Rektor Anders Westerlund berättade från teaterparkens scen  om skolans första läsår och berömde elever och personal.
– När skolan startade i augusti var allt nytt. Lokalerna var tomma och det fanns inte ens en penna. Personalen jobbade stenhårt för att få allt på plats. Sedan kom våra fantastiska elever. Vårt största fokus första läsåret har varit att lära känna eleverna både kunskapsmässigt och socialt för att hitta var och ens speciella förmågor, säger Anders Westerlund och poängterar att alla skapar skolan tillsammans: rektor, personal och elever.

Till nästa termin bjuds föräldrarna in att delta det föräldraråd som då startas upp.

Annons
 

Efter rektors tal framträdde eleverna med olika sångnummer och stipendier delades ut till Pellumb Hasi (för bästa kompisanda), Danny Jönsson och Sandy Rosqvist (för största framsteg), Tijana Jankovic (för bästa ämnesutveckling), Gabriel Berg, Felicia Baki Lindberg och Julia Larsson (för insatser för skolans miljö).


Anders Westerlund , stolt rektor på PeterSvenskolan.
Foto: Privat.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser