Annons

Jumbolagen möts på IP

En sak som BoIS har gemensamt med Assyriska inför mötet mellan lagen på IP imorgon är att båda har nya tränare. En annan sak som de båda lagen har gemensamt är att de båda ligger på nedflyttningsplats. Vikten av en seger kan inte nog poängteras.
– Det är en match där inget av lagen kommer att vara nöjda med en poäng, säger Patrik Johansson, BoIS tränare som tillträdde posten i veckan efter att Jörgen Pettersson och Georg Rossi Eterovic entledigats.

Några stora förändringar är inte att vänta men en del taktiska drag har Patrik Johansson försökt får in.
– Det är ju så väldigt ont om tid så den stora förändringen hoppas jag kommer genom att försöka få in mer energi och att spelarna ska försöka se sig själv som vinnare i sina huvuden. Om man gör ett misstag så gäller det att inte sluta spela utan att försöka vinna tillbaka bollen. Dessutom måste vi peppa varandra för att visa att vi är vinnare, säger han efter söndagens träning som hölls på Idrottsplatsens B-plan.

Annons
 

Med största sannolikhet kommer Patrik Johansson att mönstra följande spelare i startelvan.
Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Philip Andersson, Andreas Dahl, Paul Torres, Andrew Stadler, Enis Ahmetovic, Robin Hofsö, Mårten Nordbeck och Erik Andersson.
– Jag har en del funderingar kring hur vi ska ställa upp men troligtvis är det dessa som är med från start, säger Patrik Johansson.
På bänken sitter Amr Kadourra, Niclas Rönne, Cheikh Saar, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Cimon Lydén och Karin Sadat.

Måndagens match startar klockan 19.00 och döms av Dragan Banjac från Haninge.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser