Annons

BoIS trend ska vända med tydlighet

BoIS sportchef och tillförordnade tränare Patrik Johansson körde sitt första träningspass med BoIS a-trupp i onsdags. Någon assisterande tränare har han inte ännu men Mats Andersson och Roland Rundqvist hjälper till sporadiskt precis som de gjorde med Jörgen Pettersson. Vad Patrik Johansson hoppas ska kunna få den nedåtgående trenden att vända, är tydlighet.
– Vi diskuterar inga stora förändringar. Det är det för kort tid för. Istället ser vi vad vi kan göra för mindre förändringar. Det kan gälla hur lågt eller högt försvarsspelet ska vara och hur anfallsspelet ska se ut, säger Patrik Johansson.
– Sedan kan man ju hoppas att humöret efter den svidande förlusten mot Hammarby kan förbättras med en ny röst, säger han och avslutar.
– Jag utgår från mitt sett att se på fortboll och jag vill måla med breda penseldrag. Det viktiga är att strecken blir tydliga.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser