Annons

Teater- och serieteckningscamp

Kulturstöd Unga bjuder in sommarlovslediga ungdomar på en teater- och serieteckningscamp i sommar.
– På CampStoryTellers får du som går i högstadiet möjligheten att berätta både med din kropp och med din penna, meddelar Karolina Degerman, kulturutvecklare för barn och unga på fritid- och kulturförvaltningen.

CampStoryTellers är ett fyra dagar långt dagcamp för ungdomar som går i årskurs 6-9 och är skrivna i Landskrona. Två dagar kommet att vikas till teater med spännande teaterlekar och improvisationsövningar och de resterande två dagarna kommer att ägnas åt serietecknande. CampStoryTellers handlar om berättande och om olika sätt att framföra sina berättelser.
Malmöbon Frida Ulvegren, serietecknare och kulturpedagog, är den som kommer att leda campet. Hon släppte 2013 sitt självbiografiska seriealbum Fridas resor. Albumet handlar om hur det var för henne att som fjortonåring dras in i modellbranschen och om hennes resa från osäker tonåring till en ung kvinna. Frida är medlem i seriekollektivet Dotterbolaget.
–  Frida Ulvegren känns klockren för att hålla i campet då hon är engagerad och peppande. Vi tror att hon kan inspirera Landskronas unga säger Karolina Degerman.

Annons
 

CampStoryTellers kommer att pågå  21-24 juli och anmäler sig gör man på kulturstod.unga@landskrona.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser