Annons

Ny möbelaffär öppnar nästa vecka

Nästa vecka slår en ny möbelaffär upp portarna i Landskrona. Det är Dizaynia Möbler som öppnar i Frälsningsarméns gamla lokaler på Eriksgatan. – Det var ett av våra mål när vi bestämde oss för att etablera oss i Landskrona. Vi ville in i centrum där folket finns och därför var denna lokalen perfekt. Förhoppningsvis är allt det administrativa klart till nästa vecka så att vi kan öppna då, säger Idris Yildis när han visar runt Landskrona Direkt i den nyrenoverade före detta biosalongen. Idris Yildis är långt ifrån någon nybörjare i möbelbranschen. Han har en butik i Malmö och en i Göteborg och förutom att han nu slår upp portarna i Landskrona så riktar han blickarna mot grannlandet i väster. – Vi har precis skrivit avtal om en lokal i Köpenhamn på cirka 1000 kvadratmeter. Vi öppnar där om tre eller fyra månader. Dizaynia Möbler kan man köpa en hel del turkiska möbler men mycket är svenskt. – Vi har ett varierat sortiment här i Landskrona. Därför hittar man allt från typpiska turkiska soffgrupper till genuint svenska. Vi försöker att anpassa oss efter behovet som finns, avslutar stans nya möbelhandlare.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser