Annons

Allsångståget stannar till i Slottsparken

Allsångskvällarna i Slottsparken har under de senaste tre åren haft föreningen Verdandi som arrangör, ett uppdrag föreningen rott iland med stor entusiasm och ära. I år kommer Allsångståget med Linda Lundqvist i spetsen att vara värd för arrangemanget i samarbete med fritids- och kulturförvaltningens avdelning Kulturstöd. 

Allsångståget har turnérat tidigare somrar i flera skånska orter och nu är det dags att välkomna även landskronaborna till deras sång- och musikunderhållning. Det blir allsång och lokala artister som både är kända och mindre kända för publiken. 
– När man träffar Linda och ser hennes entusiasm förstår man att musik är en viktig del av hennes liv. Deras allsångskvällar är ett bra koncept som lyfter fram lokala musikaliska förmågor, säger Håkan Persson, avdelningschef för Kulturstöd. 

Annons
 

Allsångskvällarna sker onsdagarna 9 och 16 juli kl. 19.00 i Slottsparken, mitt emellan Diggilookvällen och Landskronadagarna. Som vanligt är det fri entré. 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser