Annons

Storstryk mot Hammarby

BoIS åkte på en rejäl lusing då man mötte Hammarby på bortaplan på söndagen. Kennedy Bakircioglu gjorde matchens första två mål och Amadaiya Rennie de två andra. Siffrorna talar ett tydligt språk. BoIS obeslutsamhet i försvaret avgjorde.

Det märktes tydligt redan från start att BoIS försvarsspel inte var i närheten så aggressivt som Hammarbys. Efter en knapp halvtimme tilläts Hammarby göra 1-0 genom Kennedy Bakircioglu utan att de behövde anstränga sig.
BoIS hade några halvchanser och det fanns en del förhoppningar om att de kanske skulle kunna täppa till och samtidigt få in en kvittering.
Men icke sa Nicke. I matchens 69:e minut stänkte Kennedy Bakircioglu in en frispark och i minut 77 gjorde Amadaiya Rennie 3-0 efter passivt försvarsspel. 4-0 kom i den sista ordinarie matchminuten och än en gång var det Amadaiya Rennie som lurade BoIS-tröjorna av Johnny Lundberg och Philip Andersson.

Annons
 

Bäst i BoIS var de båda amerikanerna Andrew Stadler och Paul Torres. Noterbart är att BoIS inte åkte på någon utvisning idag. Inte ens något gult kort fick dom.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser