Annons

Marko Huttunen ställer ut foto

Idag är det fotovernissage på Pumphuset. Men det är ingen etablerad fotograf som hängt sina verk. Istället är det kommunpolitikern Marko Huttunen (C) som fått utrymme på väggarna i bardelen på Pumphuset. – Jag är ingen fotograf. Jag tycker om att fotografera när humöret faller på, när vädret bidrar, när ögonblicket är rätt, när ljuset är som det ska och fram för allt när min kamera är med, säger Marko Huttunen som inte har några dyra kameror hängandes över axeln. Tvärt om. – Mobilkameran, that´s it, för jag har inte ens en systemkamera. Så lite fotograf är jag. Många fotografier lägger jag ut på Facebook bland annat i ett album som heter ”Landskrona med omnejd”, eller på Instagram. Det gör jag inte för att nära min narcissistiska ådra och få likes, även om man skulle kunna tro det, utan för att dela med mig av Landskrona eller något annat som jag upplevt vid ett visst tillfälle till mina vänner och bekanta. Där det hänt, när det hänt. Tid och rum fångat i en bild som säger mer än tusen ord. Ett ögonblick, säger han. Vernissagen äger rum klockan 19.00 idag torsdag och fotografierna hänger uppe under fyra veckor.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser