Annons

Campingvandring på pyttlunch

Vid lunchtid på onsdagen samlades ett 50-tal företagare på parkeringe till Lill-Olas. Det var Landskrona stad som kallat till en pyttlunch som föregicks av en rundvandring på den blivande campingplatsen vid stugbyn.
– I framtiden har vi valt att kalla platsen för Mötesplats Borstahusen och inte Stugbyn, berättade stadens mark- och exploateringschef Mårten Olsson, som ledde rundvandringen.
– Det ser väldigt öppet ut men vi har planterat cirka 100 träd på platsen, sa Mårten Olsson och pekade mot Lill-Olas.
– Det var många som reagerade på att vi skulle skövla bort träd men vi har faktiskt bara tagit tio stycken. Sedan tog stormen Sven 40. Och det betyder att vi planterat fler än som funnits tidigare.

Promenaden fortsatte norrut och sällskapet genade sedan rakt genom det område som ska bli campingplats.
– Dom första kommer rent av att kunna börja campa till midsommar. Borstahusens Camping kommer alltså att köra även här. Och när dom stänger den gamla campingen i augusti så har de erbjudit långliggarna att få testa den nya campingen under en månad till ett rabatterat pris.

Annons
 

Väl tillbaka efter den korta promenaden visade Mårten Olsson var den nya receptionsbyggnaden ska uppföras.
– Förutom reception så kommer man att kunna handla lite lättare förtäring i byggnaden. Det kommer dessutom att inrymmas ett spa på andra våningen mot havet och då kommer man att kunna sitta där och blicka ut över havet. Arkitekterna har till och med åkt upp i en korgbil för att försäkra sig om havsutsikten, avslutade mark- och exploateringschefen.

Rundvandringen avslutades med att sällskapet åt lunch på Erikstorp.


Så här kommer den nya receptionsbyggnaden till campingen att se ut. Gaveln mot havet är i två våningar och på ovanvåningen ska det byggas ett spa med utsikt över havet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser