Annons

Cirkusklubben intar Teaterparken

Akrobatik, jonglering, clowneri, lindans och enhjuling är några av de saker som står på schemat när Kulturstöd Ungas sommaraktivitet Cirkusklubben går av stapeln i slutet av juni/början på juli.

Under fyra dagar har du som går i årskurs 1-6 möjlighet att testa på hur det är att vara cirkusartist. Under dessa dagar får du undervisning i cirkusen alla konster och möjligheten att tillsammans med de andra deltagarna sätta ihop er egen cirkusföreställning.

Annons
 

Cirkusklubben kommer att ledas av Duo Danzeros som har hållit i cirkusskolor sedan 1988. Syftet med Cirkusklubben är att locka fram barnens egna idéer och skaparlust. Cirkusklubben är en del av Klubben som är samlingsnamnet för de kulturaktiviteter som arrangeras av Kulturstöd Unga för barn som går i årskurserna 1-6. Klubbens aktiviteter bygger på barns kreativitet, lust att upptäcka nya saker och att utvecklas.

Cirkusklubben kommer att hållas i Teaterparken den 30/6-4/7och det krävs föranmälan för att delta detta görs via e-post till klubben@landskrona.se.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser