Annons

Rättvist med oavgjort för AIF

Under lördagen gjorde två lag från den övre halvan upp om tre poäng på Asmundtorps IP. Dock skulle matchen visa sig vara oerhört jämn och precis i slutskedet kunde Marieholm fastställa slutresultatet till 3-3. En poäng var får ses som rättvist.

Det var Marieholm som startade bäst och förde matchen till en början. Asmundtorp var dock inte alls ofarliga. Och i den 22 minuten skulle detta visa sig då Asmundtorps skapade en straffsituation. Domaren friade dock och på den följande kontringen från Marieholms sida kunde Morgan Hurtig slå in 0-1 till gästerna.

Annons
 

Hemmalaget höjde sig efter detta och satte mer press på Marieholm. Detta gav ganska snabbt resultat då Tomas Gümüssoy i AIF gått omkull i straffområdet. Denna gång tvekade inte domaren utan blåste en klar straff till hemmalaget, en straff som Niclas Andersson gjorde 1-1 på.

Innan halvtidsvilan hann Marieholms Marcus Nilsson dra på sig sitt andra gula kort och bortalaget tvingades spela med 10 man resten av matchen.
Marieholm startade även andra halvlek bättre än Asmundtorp. Med ett rakare spel och giftiga kontringar kunde de i den 65:e minuten ta ledningen med 2-1 genom Elias Sliper.

Hemmalaget gjorde efter detta ett byte vilket medförde att de körde med två anfallare. Bollarna slogs mer och mer in i boxen vilket resulterade i den 75.e minuten då nyss inbytte Oliwer Oltner nickade in kvitteringen 2-2. Av bara farten kunde hemmalaget även ta ledningen i den 81:e minuten genom kapten Philip Carlsson.

Slutet blev en historia för sig då båda lag tryckte på. Med tre minuter kvar lyckades Jesper Olsson kvittera på en hörna och fastställa slutresultatet till 3-3. Sett till matchen är 3-3 ett rättvist resultat.
– Känns väldigt tungt att tappa poäng så sent i matchen och där vi är en man mer 45 minuter så vill man gärna att tre poäng trillar in. Vi tar med oss en del positiva saker som var mycket bättre i dagens match än mot Fortuna och vi har fortfarande inte förlorat på hemmaplan under 2014. Tycker att Pontus Persson, Niclas Andersson och Jack Hedetoft gör väldigt bra prestationer i dagens match. Nu laddar vi om för en riktigt intressant match på onsdag kväll, borta mot Kullavägen, säger Anders Nilsson, tränare i Asmundtorp.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser