Annons

Pengaregn över föreningar i Häljarp efter mattävling

Vi har tidigare skrivit om tävlingen Häljs Kitchen på Restaurang Clubhouse i Häljarp och i fredags var det dags för final. Det blev ett rafflande scenario med hög stämning och god mat. Vann gjorde Öresunds Golfklubb med en insamlad summa på 13568 kronor som gick oavkortat till föreningen. Totalt drogs det in 35667 kronor till de föreningar som deltog.

Vinnarna korades av en jury bestående av Gladiatorerna som gillade Peter Siggelkows meny av grillade gödkalvracks med grillgrönsaker.
Juryns motivering löd:
”En gedigen och välsmakande festmåltid med ett fantastiskt mört, smakrikt och saftigt kalvkött. Härligt rostade grönsaker med perfekt konsistens och kryddning därtill en ljuvlig rödvinssky full med kärlek. Upplagt och garnerat med enkel finess – kort sagt en perfekt Gladiatormeny ”.

Annons
 

Förutom Öresunds Golfklubb så drog Häljarps IF in totalt 11082 kronor och Häljarps SK fick ihop sammanlagt 11017 kronor. Under fredagskvällen lyckades man även samla in drygt 3000 kronor till Barncancerfonden

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser