Annons

För ungdomar i tiden

Nyligen stod klart att  Landskrona-Glumslöv Rotaryklubb tilldelar Pleurat Nushi ett symboliskt penningpris ”för hans mycket värdefulla insatser för våra ungdomar”.
–  Priset kommer att delas ut på klubben i samband med presidentskiftet som sker den 24:e juni på Örenäs Slott, meddelar Lennart Pettersson,  vice president i Landskrona-Glumslöv Rotaryklubb.

Pleurat Nushi arbetar på arbetsförmedlingen i Landskrona, är gift och har tre barn. Han är en engagerad fotbollstränare och brinner dessutom för att hjälpa ungdomar som hamnar ”på glid”.
– Han träffar många ungdomar både i tjänsten och på sin fritid. Somliga av dessa har råkat illa ut och hamnat utanför lagens ”råmärken”.  Det innebär så klart både svårigheter att få jobb och ställer till det också på det sociala planet, menar Lennart Pettersson.

Annons
 

Själv säger Pleurat Nushi:
– Att arbeta på arbetsförmedlingen är för mig ett 24-timmarsarbete. Så naturligtvis ställer jag upp och erbjuder mina tjänster även utanför min arbetstid. Det vore mig främmande att inte tänka i andra termer än medmänsklig omtanke och omsorg.

Penninggåvan som han får tänker han skänka till ett ideellt ändamål.

–  Pleurat är en ideellt engagerad person som kan och gör skillnad,
avslutar  Lennart Pettersson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser