Annons

Finansiell rådgivare på Linc

Vi noterar att kontorshotellet Linc från och med idag fått en ny hyresgäst. Det är Max Matthiessen som öppnar kontor i Landskrona. Max Matthiessen grundades 1889 och är en försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare med över 400 anställda och kontor på 23 orter i Sverige. – Kul att äntligen vara på plats i Landskrona för att möta och hjälpa nya och gamla kunder, säger Mahlin Gustafson, finansiell rådgivare som är född och uppväxt i Landskrona. Hon och kollegan Mats Johansson kommer att arbeta på det nya kontoret på Östervångsgatan 15 på Linc Landskrona. Från kommunen gläds man åt etableringen. – Vi tycker att det är oerhört kul att Max Matthiessen väljer att etablera sig i Landskrona. Vår känsla är att branschen är något underutvecklad i staden och att det utan tvekan finns plats för en aktör till, säger Erik Larsson, tillförordnad näringslivsansvarig i Landskrona stad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser