Annons

Asmundtorp åkte på storstryk  

Det var ett Asmundtorp som åkte till Fortuna strand med förhoppning om tre enkla poäng men dagen skulle ge mer lärdom än poäng. Fortuna var det bättre laget under matchens alla minuter och vann rättvist med 5-1 förra veckan.

Det var Fortuna som startade matchen på bästa sätt då de redan i de första minuterna gjorde 1-0 efter ett mycket passivt försvars spel i bortalaget. Detta skulle visa sig vara grunden till hela matchen. Fortuna fick energi av målet och Asmundtorp tappade totalt över de flesta positioner. Innan domaren blåste för pausvila hade Fortuna hittat nätet fyra gånger och hade hundraprocentig utdelning på sina avslut. Halvtidsresultat 4-0

Annons
 

I andra höll Asmundtorp upp sina positioner lite bättre. Dock lös det inte någon klarare sol över deras spel denna kväll och andra halvlek kändes mer eller mindre som en transportsträcka mot slutsignalen. Båda lagen hade chanser men skärpan i avsluten. Framför allt för Asmundtorp. Bästa spelaren i Asmundtorp för dagen, Alexander Tolevski, kunde, efter det att Fortuna gjort 5-0, fastställa slutresultatet till 5-1.
– Vi gör solklart vår sämsta match sen jag kom till Asmundtorp och det är svårt att hitta något positivt över huvudtaget. Alexander Tolevski ska dock ha beröm för att han kämpar igenom matchen och visar vilken bra spelare han är. Men en spelare gör inget lag så vi får ta till oss som lag hur dåligt detta var. Som tur är väntar ny match redan på lördag mot Marieholm. Bra läge för revanch, säger AIF-tränare Anders Nilsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser