Annons

Vinn en resa till Astrid Lindgrens värld

Rädda Barnen, Landskornas lokala förening arrangerar tillsammans med sektionen Fritid på Landskrona kommun en tävling där man kan vinna en resa för hela familjen till Astrid Lingrens Värld.
– De ungdomar som kommer att få följa med till Astrid Lingrens Värld kommer också ha chansen att kunna påverka utvecklingen av Sommarbyn i Landskrona som Feriepraktiken tillsammans med Sektionen Fritid kommer bygga, hälsar Lea Sarac på sektionen Fritid.
– Tävlingen hittar ni på Facebook och på våra fritidsgårdar, sedan kommer vi att lotta ut de fem som har svarat rätt på frågorna. Ungdomarna har chansen att vinna en fantastisk resa tillsammans med deras familj på max fem personer per familj.

Tävlingen är redan igång och era svar måste vara inlämnade senast onsdagen den 4 juni

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser