Annons

BoIS – HIF på B-plan

Imorgon spelas två matcher på Landskrona IP. Den viktigaste är den mot Öster som avgörs på A-plan klockan 18.15. Men klockan 16.00 lär det säkert bli gott om folk runt B-plan. Då möts nämligen BoIS och HIF. Veteranerna alltså.

Det är Mats Andersson, ledare i BoIS och som spelat för bägge klubbarna, som snickrat ihop arrangemanget.
– BoIS har tidigare inte haft ett veteranlag men det senaste året har Patrik ”Pude” Johansson ordnat en del träffar med oss veteraner i BoIS där vi lirat en del spontanfotboll. Så nu tyckte vi att det var dags för ett möte, säger Mats Andersson på BoIS hemsida.

Annons
 

Och det är inga duvungar som kommer att spela. Så här ser de båda lagens trupper ut.
BoIS: Issa Manglind, Magnus Hegdahl, Hans Waldemarsson, Peter Oltner, Billy Magnusson, Anders Bengtsson, Linus Malmqvist, Marcus Söderman, Peter Olsson, Olof Andersson, Micke Hjelte, Thomas Olsson, Mats ”Sillen” Lindblad, Mats Andersson, Anders ”Galten” Håkansson, Peter Lind, Roger Johansson, Per-Erik ”Perra” Danielsson, Patrik Johansson
HIF: Jesper Jansson, Jesper Johansson, Mikael Hansson, Dejan Pavlovic, Niklas Nihlen, Ronny Norell, Patrik Sundström, Björn Hofvendahl, Martin Pringle, Henrik Larsson, Magnus Nilsson, Hugo Andersson, Björn Wallin, Daniel Andersson.

Noterbart är att BoIS-laget coachas av Claes Cronqvist och Jonas Olsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser