Annons

Platt fall för BoIS

Såhär i efterhand känns det en aning ironiskt att det genomfördes en enkätundersökning i samband med insläppet på IP när BoIS skulle möta Sirius. Hade de bett de 1578 i publiken fylla i lapparna på frågorna efter matchen hade svaren med all sannolikhet blivit annorlunda. De enda i publiken som kan ha varit nöjda var de tiotalet supportrar som var på plats för att heja på Sirius. Uppsalalaget vann nämligen med 2-1 efter en medioker historia, framför allt från BoIS sida.

I första halvlek var spelet skapligt emellanåt men det märktes att det var två lag med stukat självförtroende som gjorde upp. De där riktigt heta chanserna och det fina spelet syntes inte till.
Fem minuter in i andra halvlek missbedömde Philip Andersson en boll på mittfältet och Sirius kunde kontra in 0-1 genom Kim Skoglund. Två minuter senare kom kalldusch nummer två då Stefan Silva lyckades peta in bollen i en tilltrasslad situation framför mål.
Att sedan Niklas Rönne nickade in en hörna i den tredje tilläggsminuten var mer av akademisk betydelse.

Annons
 

Sirius tränare Kim Bergstrand var mycket nöjd med sina mannars spel och de tre poängen. BoIS tränare Jörgen Pettersson var inte lika nöjd.
– Det är bara att gratulera Sirius. Vi är hyfsat energilösa. Vi får lite mer fart när vi gör ett dubbelbyte men det räcker inte. Nu får vi hålla upp våra huvuden och fokusera på lördagens match mot Öster, sade han lojt.


Nicklas Uddenäs tog tillbaka sin plats mellan stolparna. Frågan är om han får behålla den
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se.


Brist på energi fick publiken se på plan mot Sirius och det samma gällde i pressrummet.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser