Annons

Två nya backar till Lejonet

Lejonet har gjort klart med två nya backar inför nästa säsong. Det är Hampus Melkersson som närmast kommer från Hovås samt Linus Winqvist från Trelleborg som skrivit på för hockeyklubben.

– Linus är en stor och stabil back som lirar enkel och rak hockey och har ett bra skott. Jag ser Linus som en mycket stark tillgång i vårt försvar med erfarenhet från div.2 . Det är en ödmjuk kille som accepterar sin roll och gör jobbet för laget, säger Mattias Nilsson, tränare i Lejonet.
– Hampus är fostrad i Halmstad HF och spelade den senaste säsongen i Varberg men avslutade säsongen i Hovås. Han är en skridskorstark back med ett gott spelsinne som alltid ger 110 procent för laget. Hampus är en av pusselbitarna i backuppsättningen som vi är väldigt nöjda med att knyta till oss. Han återförenas dessutom med våra tidigare nyförvärv Oscar Winge, Johan Nilsson och Felix Mattsson som han spelade ihop med säsongen 2012-13 då han var utlånad till Sannarp, avslutar Mattias Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser