Annons

Skön hemmaseger för IK Wormo

Exan bjöd på en naturskön inramning av matchen då IK Wormo mötte Marieholms IS i Div 5 Västra i helgen. Förutsättningarna för Wormo var inte de bästa då man saknade fyra spelare i truppen. Nyförvärvet Ahmed Faisal Obidullah blev spelklar på matchdagen och klev direkt in i startelvan.

Trots en ommöblerad laguppställning, tog Wormo direkt kommandot i matchen. Snabba omställningar resulterade i flera vassa målchanser i matchens inledning.
Drygt nio minuter in i första halvlek inledde Igor Zelic Wormos målskyttet efter pass av Cyril King. Fem minuter senare utökade Fredrik Ångbäck Wormos ledning till 2-0. Ett resultat som stod sig halvleken ut.

Annons
 

Andra halvlekens första kvart präglades av ställningskrig på mittfältet. Marieholm arbetade sig in matchen och reducerade till 2-1 efter ett långt inkast och lite flipperspel framför målet. Wormos defensiv var effektiv och kontringarna gav till slut utdelning då Fredrik Ångbäck avgjorde matchen med en stenhård volley.

– En stor eloge till spelarna. Fantastisk laginsats och spelarna visade verkligen prov på vilja idag, säger tränare Dick Melin.

Nästa match spelas 28 maj då Wormo möter Kullavägens BK i Helsingborg. Croatia Helsingborg KIF gästar Exan några dagar senare den 31 maj.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser