Annons

Asmundtorp körde över Snogeröd

Tack vare ett rejält uppvaknande i andra halvlek kunde Asmundtorp till slut köra över Snogeröd med siffrorna 4-0 i helgen.

Det var bäddat för en trevlig eftermiddag i Asmundtorp då två lag i behov av poäng ställdes mot varandra. Asmundtorp som för dagen hade en handfull spelare borta i sjukdom och skador ville haka på toppen. Vid bortavinst skulle Snogeröd gå om AIF och även dom avancera i tabellen.

Annons
 

Det var Snogeröd som inledde bäst. De spelade en fin och bra fotboll och skapade många chanser mot ett tamt AIF. Kim Persson i Asmundtorpsmålet fick visa sig på styva linan ett par gånger redan inledningsvis. I andra halvleken kom Asmundtorp in som ett nytt lag.

Den svaga första halvleken var som bortblåst och hemmalaget tog kommandot omgående. I minut 57 fick AIF straff och den satte Niclas Andersson säkert. En kvart senare kom 2-0 genom Tomas Gümüssoy.
Ett par minuter senare snappade Alexander Roos upp bollen bakom Snogeröds backlinje och kunde göra 3-0 efter en målvaktsretur.
Spiken i kistan blev en läckerhet. Tomas Gümüssoy fick på en fullträff från långt håll och bollen borrade upp sig i målvaktens vänstra kryss. Årets mål i Asmundtorp såhär långt.

– Vi gör en ok match idag sett till båda halvlekarna. Första halvlek kan ingen tränare vara nöjd med men i andra visar AIF en enorm lagmoral som lyckas gå ut och vända matchen på ett så bra sätt som vi gör. Kim Persson gör några svettiga räddningar i målet, försvaret sköter sig och anfallsmässigt pressar vi på bra i andra halvlek! En lagseger, konstaterar Asmundtorps tränare Johan ”Challe” Paulsson efter matchen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser