Annons

Platt fall för BoIS

Fram till lördagen var det en fotbollsmatch i historien som hade ensamrätt på resultatet 6-2. I alla fall sett ur BoIS ögon. Men igår var det en ny match som slutade med tennissiffrorna och det var inte på långa vägar lika roligt som den första gången. Jönköping gjorde proceduren kort med BoIS och holmgången fortsätter. Förutom den försmädliga förlusten så åkte BoIS på två nya röda kort. Facit: fem utvisningar på sex matcher.

Darrigt försvarsspel, ojämnt målvaktsspel, svag offensiv samt en domare som definitivt haft mer rätt i sitt liv – där är ingredienser till en bitter måltid. BoIS började inte dåligt och matchen var någorlunda jämn när Jesper Svensson dundrade in 1-0. Fem minuter senare gjorde Tommy Thelin 2-0 och det såg mörkt ut.
I slutet av halvleken fick dock Erik Andersson till ett välplacerat skott som letade sig in i nätmaskorna och för en liten stund tändes ett visst hopp hos de fåtal supportrarna som tagit sig till Jönköping.
På tilläggstid gjorde emellertid Ronny Sabo 3-1.

Annons
 

Trots att BoIS sedan fick Johnny Lundberg utvisad, en mycket tveksam sådan, så petade Karim Sadat in en reducering med tio minuter kvar av matchen och än en gång tändes det där hoppet.
Problemet var bara att Jesper Manns gjorde 4-2 i anfallet efter och sedan rann det på. Daryl John Smylie nickade in 5-2 i minut 89 och treminuter senare fastställde Carlos Garcia Ambrosiani resultatet 6-2.
Det sista som hände i matchen var att Andrew Stadler förts fick ett gult kort för att han sparkat bort bollen och sedan ett till direkt då han försökte förklara för domaren att han inte hörde signalen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser