Annons

Sista deltävlingen i Häljs Kitchen

Vi noterar att det imorgon, lördag, är dags för den tredje och sista deltävlingen i Häljs Kitchen på Restaurang Clubhouse vid Öresunds Golfbana i Häljarp. Denna gång är det entusiaster i Häljarps Sportklubb som ska kocka.

Häljs Kitchen är en matlagningstävling för att stödja Häljarps föreningsliv, den består av 3 deltävlingar och en final. Först ut att kocka var lag Häljarps IF som lagade två 3-rätters menyer till en fullsatt restaurang. I den andra deltävlingen var den ”hemmaklubben” Öresunds Golfklubb som lagade mat och nu är det alltså HSK som ska stå vid grytorna.

Annons
 

Fredagen den 30 maj är det dags för final och då består juryn av en del av TV4:as gladiatorer.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser