Annons

Späckad helg för alla står för dörren

Kommande helg avlöser aktiviteterna varandra i Landskrona. Imorgon fredag arrangeras en näringslivsdag som man döpt till Tillväxtdagen och på lördagen satsar man på familjen då det är Landskronadagen.

Tillväxtdagen vänder sig främst till företagare eller de som är intresserade av att starta upp en verksamhet.
Dagen inleds med ett frukostseminarium på Landskrona teater och klockan 10.00 öppnar Arenamässan på kasernplan. Där kommer att finnas utställande företag och från 13.00 kan du lyssna på flera intressanta seminarier i Landskrona museums filmsal.

Annons
 

Hela programmet för Tillväxtdagen hittar du här.

På lördag ä det dags för årets första Landskronadag. Arenamässan ändrar skepnad och är öppen för allmänheten att ta del av Landskronas näringsliv. Hit är även alla som är intresserade av Landskronas stadsutveckling välkomna till medborgardialog.
Dessutom blir det tivoli, barnaktiviteter, prova-på aktiviteter, veteranbilar, guidade turer, scenuppträdanden och mycket mer.

Ett av många dragplåster är skivaktuelle Ebbot Lundberg som dyker upp på Rådhustorget på eftermiddagen.
– Jag släpper en sex-låtars EP imorgon fredag och naturligtvis kommer jag att köra något från den plattan, säger han och försöker sig på en beskrivning.
– Den är väldigt varierad. Såklart är där rock men även annat. Det ska hur som helst bli kul att komma tillbaka till Landskrona, säger han.

Samtliga hållpunkter och platser där det är arrangemang hittar du här.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser