Annons

Guidade turer börjar på lördag

Nu har Turistbyrån Landskrona – Ven presenterat årets program för guidade turer och här finns något för alla. Bland annat bjuds det på en stadsvandring ur barnperspektiv redan på lördag.
Den 28 juni genomförs en stadsvandring i Borstahusen och samma dag kan man får redan på det mesta om Säbyholms gård. Under sommaren har Turistbyrån även en tur som man kallar ”Kända profiler i Landskrona” (26-27/7), en tur till Gipsön och Gråen (3+17/8), en parkvandring (15/8), två turer som heter ”Slaget vid Landskrona” (31/8) samt en runda som man valt att kalla för Landskrona gator.

Även i år bjuder Turistbyrån på de flesta av sina guidade turer. Undantaget är turerna till Gråen samt Slaget vid Landskrona. Tänk på att det krävs föranmälan till turistbyrån. För mer information kontakta Turistbyrån Landskrona – Ven på tourism@landskrona.se eller 0418 – 47 30 00.

Annons
 

Här hittar du all info. Obserera att lördagens stadsvandring ur barnperspektiv som skulle gå klockan 11.00 är inställd.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser