Annons

Centern flitiga på torget

Landskrona fick under lördagen besök av den högst placerade skåningen i valet till Europaparlamentet, Centerpartiets Kristina Yngwe från Ystad som står på plats två. Tillsammans med partikamrater pratade Yngwe EU och partiets närodlade politik med landskronabor på torget inför det stundande valet på söndag.

Jag är oerhört imponerad av Centerpartiet i Landskrona som under mitt besök gjorde sin tionde lördag på torget denna vår, säger Kristina Yngwe. Jag har själv varit ute och kampanjat sedan jul och vet hur mycket arbete som krävs i en valrörelse. Men både i Landskrona och i resten av Sverige är intresset för vår politik stort och många av våra frågor kring miljö, klimat och djurskydd är frågor som väljarna intresserar sig för. Det bådar gott inför både valet nu i maj men också i september, där jag tror att Marko (Huttunen) och gänget kommer göra ett kanonval, avslutar Kristina Yngwe.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser