Annons

Gladiatorer intar Landskrona

Den sista helgen i maj intar gladiatorerna från TV4 Landskrona, allt i välgörenhetens tecken. På fredagen den 30 maj är de i Häljarp och där är det föreningslivet som kan få in en slant. Och dagen efter är de Barncancerfonden som gynnas då de muskelstinna kämparna gästar Landskrona Motordag.

Roddy Benjaminsson heter en av de gladiatorer som kämpar mot utmanare på TV4. Helgen den 30-31 maj är det dock Landskrona som gäller. På fredagen är han och hans kollegor jury i matlagningstävlingen Häljs Kitchen på Restaurang Clubhouse i Häljarp.
– Det är dags för final i vår tävling och en person från vardera förening i byn är med och lagar mat. De ska göra en gladiatormiddag. Den som gladiatorerna korar till vinnare får samma summa som de tjänade in under deltävlingarna, säger Ola Svensson, krögare på Clubhouse.

Annons
 

Dagen efter kommer gladiatorerna att få tillfälle att arbeta bort de extra kalorier som de fått i sig kvällen innan. Då kommer de att bli utmanade av Landskronabor i gladiatorkamper.
– Vi kommer att köra duellen och plattan, säger Roddy Benjaminsson somär den enda gladiatorn som varit med i TV-programmet sedan starten 2000.
– Det kommer att kosta en liten slant och dessa kommer oavkortat att gå till Barncancerfonden. Och om utmanarna har tur med lotten så väntar priser som är skänkta av sponsorer, säger muskelknutten om uttrycket tillåts då allt äger rum vid Road Riders MC:s lokaler på Faktorigatan i samband med att Landskrona Motordag firas.
– Dessutom kan man låta sig fotograferas med oss och även detta kostar en liten peng som går direkt till Barncancerfonden, säger Roddy Benjaminsson. och hälsar att praktiskt taget alla av gladiatorerna kommer.
– Det blir Beast, Bullet, Spider, Athena, Toro och jag som kallar mig Hero. Så de som känner att de vill mäta sina krafter och samtidigt gynna en god sak är välkomna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser