Annons

Erik Andersson tillbaka mot Gais

Ett strålande vackert väder. Knappt någon vind. Sveriges kanske bästa fotbollsplan. En hel del allsvensk rutin. Förutsättningarna för en bra fotbollsmatch är fantastiska när BoIS ikväll klockan 19.20 tar emot Gais.

Glädjande sett ur BoIS-perspektiv är att Erik Andersson är tillbaka i truppen efter skada. Mindre roligt är att arbetstillståndet för Karim Sadat ännu inte är klart.

Annons
 

BoIS tränare Jörgen Pettersson vill full fart och tre poäng av sitt mannskap.
– Det här är en match som vi ska finna. Vi spelade bra mot Östersund men fick tyvärr billiga mål i baken samtidigt som vi gjorde två snygga. Vi är i bra form och jag har stora förhoppningar på laget. Det är bara att ut och köra och inga bromsar som gäller, säger han på BoIS hemsida.

Truppen mot GAIS: Amr Kaddoura, Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Philip Andersson, Cheikh Sarr, Cimon Lydén, Enis Ahmetovic, Andreas Dahl, Paul Torres, Erik Andersson, Bradley ”Surprise” Ralani, Christoffer Tapper Holter, Dennis Olofsson, Mårten Nordveck, Andrew Stadler, Niklas Rönne.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser