Annons

Krögare prisad av Centerpartiet

I samband med att Centerpartiets EU-parlamentariker Kent Johansson gästade Pumphuset på tisdagen passade den lokala partiföreningen att dela ut en ”guldklöver”. Guldklövern, som består av ett diplom och en kragknapp, är centerpartiets utmärkelse för visad företagsamhet och den som hedrades var Niclas Lundblad, delägare av Restaurang Pumphuset.

En av motiveringarna till att Niclas fick Guldklövern var för hans arbete att alltid försöka servera närodlad och närfångad mat.
– Vi får hoppas att våra svenska företrädare i Europaparlamentet fortsätter att jobba för att vi ska kunna fortsätta på den inslagna vägen, sade Niclas Lundblad i samband med att han tog emot utmärkelsen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser