Annons

Det oupptäckta havet

På lördag dem 17 maj klockan 14 -15 är det vernissage för utställningen Det oupptäckta havet på Landskrona museum.

Utställningen är Pysselklubbens slutprojekt för denna termin. Under våren har Pysselklubben arbetat med temat det oupptäckta havet, en slags fortsättning av förra årets tema då barnen utforskade en helt nyfunnen galax.
– Barnen har varit mer kreativa än någonsin och har utgått från att de är forskare som fått ett uppdrag: att utforska ett tidigare oupptäckt hav. Det är upp till barnen själva hur det ser ut i havet, meddelar Soukaina Geddour
ledare för pysselklubben.

Annons
 

Pysselklubben är en del av barnverksamheten Klubben som planeras, genomförs och drivs av ungdomsledare från Kulturstöd Unga som är en del av Fritids- och kulturförvaltningen. Visionen för de unga ledarna som håller i Pysselklubben är att erbjuda barn att vässa sina kreativa förmågor och se till att fler får ta del av kultur och skapande.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser