Annons

Skräpplockardag på Ven

Hvens Förskola utmanar alla till att göra en insats i morgon tillsammans med Hvens Byalag och Kusträddarna. Det hela kommer att ske med start klockan 11.00 i Möllebäck på Ven imorgon.
– Vi hjälps åt att städa bort allt skräp som de som varit på stranden slängt och de som stormen Sven lämnade efter sig. Hvens Förskolas barn har gjort en insats redan i dag på en kombinerade skräpplockar- och kusträddardag, berättar Eva Pettersson, förskollärare på Hvens förskola.

Nu hoppas jag att många barn och föräldrar, mormor, moster, farfar, barnbarn, män, kvinnor med flera l kommer i morgon. För vi har haft en jättemysig förmiddag. Två hela säckar skräp lyckades våra 1-5-åringar samla så imorgon bör vi få ihop mer.Säckarna blir upphämtade senast måndag tillsammans med övrigt skräp som hittas under lördagen, avslutar Eva Pettersson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser