Annons

Gudrun Schyman tillbaka i Landskrona

Feministiskt initiativs frontfigur Gudrun Schyman lockade många nyfikna till Folkets hus i januari och på onsdag är hon tillbaka i Landskrona. Då kommer hon och Stina Svensson, båda talespersoner för Feministiskt initiativ, för att hålla ett torgmöte på Rådhustorget. Klockan 11.00 är de båda på plats och mötet förväntas vara i två timmar.

Att besöket tidigare i år fått genomslagskraft råder det ingen tvekan om och Johanna Ivarsson, ordförande i Feministiskt initiativs nybildade lokala förenig i Landskrona är upprymd.
– Fi har gått från en handfull medlemmar i januari till ett trettiotal efter homepartyt i januari till att bli 70 medlemmar idag. Det är stort och vi är så tacksamma att många delar vår önskan om en förändring i det politiska läget i Landskrona. När vi är ute på stan möts vi av positiva och hoppfulla Landskronabor, ibland från helt oväntat håll. Det är så roligt, säger hon.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser