Annons

Färgglad parad den 17 maj

Vi noterar att det för tredje året i rad arrangeras Landskrona Pride.
Lördagen 17:e maj klockan 10.00 öppnar vi dörrarna till Folkets Hus, där vi umgås och förbereder oss inför paraden. Det kommer finnas möjlighet för de som vill att göra sina egna plakat, gratis, låter Sara Andersson meddela.

Programmet i övrigt:
11.30 börjar paraden i Slottscaféet och man  går ner till Rådhustorget och tar sig via Östergatan ner till Teaterparken.  Cirka 12.15 fortsätter det sedan med underhållning på scenen i Teaterparken något som sedan pågår hela dagen.
 
 – Våra slagord till paraden är: ”All kärlek är bra kärlek” samt ”Gender and sex are not the same”, avslutar Sara Andersson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser