Annons

Farväl tristess

Vi noterar att Anna-Lena Bergelin (fd Brundin) och Jan Sigurd återvänder till Pumphusets konsthall. Söndagen den 25 maj är det åter dags att tillsammans med artisterna säga farväl till tristessen och njuta av romantik och humor.
Farväl Tristess är enligt programförklaringen ”en högklackad show med en ros bakom ena örat och en räv bakom andra. Ett glas champagne spetsat med skånsk akvavit. Sensuell jazzmusik, calypso, franska örhängen och patosfyllda tal till folket, inte från en kunglig balkong men väl från barstol och pianopall.”

Det hela utspelar sig i Pumphusets konsthall söndagen den 25/5 klockan 16.30. Förköp kan göras i konsthallen mot kontant betalning kl 13- 16 den 10 och 11 maj för medlemmar och den 17 och 18 maj för alla.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser