Annons

Dags för ny sommarfest

Lördagen den 24 maj är det dags för den fjärde sommarfesten i Karlslund som en del av Landskronadagen. Denna gång hålls festen bredvid Ungdomshuset och Tellus vid Karlslundstorget. Sommarfesten anordnas av Karlslundsgruppen tillhörande sektionen Fritid för Landskrona stad tillsammans med Landskronahem och deras bovärdar.
– Tanken med denna fest är att ha en rolig dag tillsammans och en trevlig tillställning för området men även för att skapa kontakter och träffa nya människor. Festen vänder sig till alla i olika åldrar och det finns något för alla, säger Rebecka Johansson, ungdomssekreterare, Karlslund, Sektionen Fritid.

Årets sommarfest kommer att bestå av flera olika aktiviteter.
– Det blir allt från backklättring, hinderbana till loppis, ansiktsmålning och tävlingar. Man kommer också kunna testa på bland annat ridning med Viarps kör- & ridklubb, schackspel med schackföreningen och kampsport med Jibril, vattenkrig och Dabke. Så klart kommer det också finnas mat och café. Detta kommer att varvas med dans och musik från vår scen där artister som gruppen Hanouneh, raparen TMR och Okarina kommer att uppträda, avslutar Rebecka Johansson.

Annons
 

Konferencier för dagen är Farah från radiokanalen Din Gata!

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser