Annons

”Kitte filosoferar del 18” Pappan och sonen

I detta avsnitt av ”Kitte filosoferar” får vi följa byns entreprenör Herr Lennart Jönsson, eller direktör Jönsson om man så vill och hans son Sven-Arne. Elingenjören Lennart var minst sagt väldigt engagerad i sitt företag med 20 anställda. Sven-Arne hade vid upprepade tillfällen frågat sin pappa om dom kunde spela fotboll eller kanske åka och fiska men Lennart tyckte att detta var tidskrävande eftersom han främst kände sig hemma i sitt kontor där han tyckte att han behövdes. Sven-Arnes Mamma och likaledes direktör Jönssons hustru Elsi blev vid ett tillfälle förbaskad på sin make och beordrade han att ta med sin son ut och fiska. Lennart gav med sig och tog med sin son till stranden där allt inte blev frid och fröjd.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser